16 april - Håkan på taket

Idag var en uttröttande. Började dagen med att äta gamla nudlar till frukost (kokade även lite hallonsoppa som jag glömde äta) och sen bar det av till husläkaren som skrev ut allt jag bad om, han är bra han. Efter det åkte jag och min kära mor till sjukhuset och hälsade på mormor och det var ingen förbättring. Men förhoppningsvis får mormor snart flytta från sjukhuset till ett vårdhem men det sker antagligen inte på någon vecka till iaf. Inte så roligt att bo på sjukhus, kanske. Efter sjukhusvistelsen handlade vi lite här och var och väl hemma igen halvsov jag ett tag i soffan i brist på annat att göra.
Nu är jag trött (som vanligt, fast imorse vaknade jag ur min dvala klockan åtta) så jag ska nog bege mig till sängen. Men innan dess ska ni få lite bilder jag tog på Håkan för några dagar sen!


15 april - smink

Blev sminkad på face idag! Och så köpte jag en jiddrans massa smink.
Inställningar: f/3.5, 1/500 s, ISO 800
Utrustning: Nikon D80, AF Micro Nikkor 60mm 1:2.8 D

11 april - vår

Sitter vid min stationära dator för första gången på LÄNGE och redigerar bilder. Det här är utan tvekan min fotodator, har inte ens photoshop på min bärbara. Hursomhelst så var jag ute idag och fotograferade vårblommor. Solen skiner och det är typ 11+ ute, så jag var ju tvungen att gå ut! Det var underbart och min katt följde mitt minsta steg, han älskar när någon är ute med honom.
Här kommer iaf bilderna:


Utrustning: Nikon D80, AF Micro Nikkor 60mm 1:2.8 D

03 april - ägg

Försökte komma in i påskens anda så jag ritade lite på några ägg. Alla vet ju hur jag är känd för min artistiska talang.
.
Inställningar: f/5.3, 1/250 s, ISO 400
Utrustning: Nikon D80, AF Micro Nikkor 60mm 1:2.8 D
© Malin Bolmstedt