26 augusti - Lilly

Här kommer de första bilderna jag tog med kameran på min lilla kattunge! Min älskade Lilly, 13 veckor och alldeles underbar. Jag hämtade henne i torsdags och hon verkar trivas superbra!

Fler inlägg ska komma upp så fort jag har satt mig ner och redigerat bilderna. Har massor med bilder från Los Angeles och nästan lika många bilder från ett bröllop jag var på igår!

Utrustning: Nikon D300S, AF-S Nikkor 50mm 1:1.4 G

© Malin Bolmstedt

22 augusti - kameratorka

Hej hörrni!
Är inne i en svacka just nu då det tyvärr inte blir så mycket bilder, som ni antagligen har märkt. Men kom hem från Los Angeles idag och har en massa bilder i kameran! Så det kommer upp bilde så småningom. :)

17 augusti - Los Angeles

Här kommer bilderna från min och pappas resa till LA! Vi besökte bland annat Warner Bros. Studios, Santa Monica Pier, Hollywood och Paramount Pictures!

Utrustning: Nikon D300S, AF-S Nikkor 50mm 1:1.4 G

© Malin Bolmstedt

02 augusti - min födelsedag

Förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter! Jag har dels varit mycket ute på landet där internet inte har velat fungera på min dator och det har gjort att jag knappt ens kommit ihåg att fotografera.

Här kommer i alla fall några bilder från min födelsedag då jag bakade en rabarbercheesecake! Det blev ingenting jättevackert eller superlyckat (min glutenfria digestivebotten var omöjlig att få loss från formen) men eftersom jag inte bakar ofta så får ni se den ändå. God var den hur som helst, här har ni receptet!

Utrustning: Nikon D300S, AF-S Nikkor 50mm 1:1.4 G

© Malin Bolmstedt