30 augusti - blött gräs

Tog en promenad med kissen i trädgården (han får fortfarande inte gå ut utan koppel). Det har precis regnat och solen skiner. Mysigt!


Nikon D300S, 35mm f/18

För övrigt har jag börjat redigera en massa bilder på min bärbara datorn (pga. lathet, givetvis). Men det är faktiskt svårt att få bilderna lika snygga i CS2 som i CS4. Det får bli ett slut på min lathet, jag måste börja redigera på den stationära datorn.

29 augusti - kisse

Är trött och har jätteont i halsen, så idag chillar jag inomhus med kissen och tittar på How I Met Your Mother.
Supervärt!Nikon D300S, 35mm f/1,8

28 augusti - självporträtt

Har klippt mig!
Och nu är jag redo för att gå ut med the grlz till andra höstpremiärsdagen på Kalas! woohhh.


25 augusti - hemma

Ingen skola idag, så jag slöar framför datorn och tittar på How I Met Your Mother (har jag smutsig skärm eller vad?). Som ni ser så är kissen med mig vart jag än går också!Nikon D300S, 35mm f/1,8

24 augusti - sensommar

Milda makter vad det har åskat! För en timme sen var det kolsvart ute och regnade så man knappt såg över gatan. Nu tittar solen fram? Underligt.
Hursomhelst så har jag och Nea haft photoshoot idag! Vi gick till Hågadalen (where else?) och fotograferade. Det var en aning frustrerande, eftersom det kom regnskurar om vartannat och jag absolut inte ville blöta ner min kamera. Som tur var hade jag med ett paraply som jag, Nea och kameran gömde oss under då och då. Men några bilder fick vi ihop! Tyvärr listade jag inte ut inställningarna på nya kameran förrän mot slutet av shooten, men nu vet jag!
Här får ni iaf tre bilder!
Nikon D300S, 35mm f/1,8

Sista bilden är min favorit. Men fler bilder kommer dyka upp de närmaste dagarna!
Tjing!

23 augusti - trött katt

Här kommer två bilder på min lilla kisse också. Sen vi byggde om badrummet på övervåningen för några månader sen har han hittat en ny favoritplats att sova på, nämligen det stora fönstret!Nikon D300S, 35mm f/2,2

23 augusti - två bröder

Här kommer en bild från när jag var i Sundbyholm i lördags! Den magiska bokskogen.


Nikon D300S, 35mm f/5,6

Igår var morfar och hans bror Göran på besök hos oss! Vi åt pizza och pratade och skrattade. Det var hur trevligt som helst!
Göran till vänster, morfar till höger. Visst är de lika?


Nikon D300S, 35mm f/2

22 augusti - upptäcksfärd

Gick ut en sväng med Håkan i koppel (han har precis tagit bort sitt gips och benet är inte läkt ordentligt än)! Han tycker det är så underbart vilket man verkligen ser på honom, så jag tog lite kort!

Nikon D300S, 35mm f/1,8

21 augusti - utflykt

Såhär såg det ut i Sundbyholm!
Det kommer fler bilder från den fantastiska bokskogen en annan dag. Orkar inte redigera mer på min lilla bärbara dator, det är så knåpigt!Nikon D300S, 35mm f/1,8

Loving it.

21 augusti - klöver

God morgon!
Idag finns inte mycket på schemat, så jag och mamma ska åka till en fantastisk bokskog i Sundbyholm där jag tänker fotografera en massa! Har varit där förut och det är helt förtrollande vackert. Är pepp!


Nikon D300S, 35mm f/1,8

Jag vet inte om vi har magiska klöver på tomten här eller om det bara är jag som är fantastiskt bra på att hitta fyrklöver, hursomhelst hittar jag MASSOR.
(Laddade för övrigt ner en trial på Photoshop CS2. Tacka vet jag CS4. Tvåan är helt värdelös, men man tar ju vad man kan.)

20 augusti - fredagsmys

Här kommer fler av dagens bilder (ja, det blir många nu).


Nikon D300S, 35mm f/1,8

20 augusti - små svampar

Nu har jag kommit ut på landet! Har tyvärr inte med mig min stora dator + skärm utan endast min bärbara som jag ännu inte listat ut hur man installerar photoshop på. Så det blir slarvigt redigerade bilder med iPhoto fram till på söndag istället!
Ser ni förresten att jag ändrat min bloggdesign totalt? Är supernöjd för tillfället! Knåpade och trixade jag vet inte hur länge. Fast jag tycker sånt är jätteroligt. :)


Nikon D300S, 35mm f/1,8

Hittade ett gäng supersöta svampar utanför huset när vi kom hit (som ni säkert känner till så är jag ju svampgalen)! Nu väntar jag med spänning på att de knallröda flugsvamparna ska ploppa upp här på tomten. De är så förskräckligt vackra. Men det är nog några veckor kvar.
Vi hörs sen!
Puss.

20 augusti - ny kamera!

Här kommer lite "testbilder" jag tog med nya kameran igår och idag! Och med testbilder menar jag att jag fotade allt och alla, mer eller mindre.


Nikon D300S, 35mm f/?

19 augusti - Linnea och Hågadalen

Nikon D80, 50mm f/2,8

För den här bruden ska bli den första att följa med på photoshoot med nya kameran! Någongång nästa vecka kan ni ge er på att det ska fotograferas. It'll be like magic in the air.

Håller btw på och gör om bloggdesignen, det är därför det ser stört ut.