19 oktober - muffins

Jag är så jävla hungrig! Och då åt jag ändå frukost. Men jag satt på svenskalektionen imorse och kände verkligen hur magen kurrade och hur bristen på energi försökte få mig att somna. Nu är jag ännu hungrigare och det hjälper verkligen inte att vi ska redigera och lämna in våra matbilder. åååååh
.

08 oktober - frusna bär

Ännu en dag påbörjad med mig på dåligt humör. Det enda som höll mig från att sova bort dagen var att jag vill gå på religionen och första skolkören. Så nu sitter jag här i datorsalen, som för en gångs skull varken är för varm eller för kall, och spelar spel på facebook. Men det är trots allt en fotolektion och jag har redigerat några bilder, så kan visa två!
.
Fortfarande matbilder som gäller, igår fotograferade jag frysta bär.
Mmh, nu ska jag fortsätta spela spel och längta bort från skolan.
xx

06 oktober - en lök

NU är jag på jättebra humör! Har hunnit så mycket idag. Dagen började med en webbdesignlektion som var trög (ja, för vissa tar fem år på sig att göra en rund cirkelmarkering i photoshop) men rätt rolig! Och så har vi ju kära Gustaf i webbdesign, och han måste vara den snällaste och gulligaste mannen i världen. Ja jag känner iaf inte till någon snällare. Ja men efter den lektionen stannade vi bara kvar i klassrummet tills Mia kom och berättade hur dagens arbetsschema såg ut. Och det såg ut lite som man ville! Vi håller ju på med matfotografering ordentligt, så man fick jobba som man ville. Hemma, i studion, på stan, i en källare, på taket, ..ja var man ville bara man jobbade! Så då åkte jag förstås hem.
Hemma åt jag lunch, pussade min katt, fotade mat och tittade på tv. När kvällen kom åkte jag ner på stan och inhandlade grejer till projektarbetet och sen var det raka vägen till mormor och morfar! Efter fika och städning jobbade jag på projektarbetet och det känns verkligen som att vi har kommit någon vart! Det ser skitbra ut och ja i love it. För er som inte känner till så handlar mitt projektarbete om min morfars gamla garveri - Tärnsjö Ånggarveri. Morfar är för övrigt en riktig läderkännare, när jag skulle gå hem och satte på mig min fina skinnjacka blev morfar självklart intresserad. Han kände på jackan i en halv sekund och konstaterade "getskinn". Rätt coolt hur lätt han kan känna igen olika skinn så snabbt, tycker jag! Coolt hur man kan känna igen olika skinn över huvud taget, iofs. Vad är skillnaden? Åh, ja, men jag älskar mina morföräldrar och jag älskar mitt projektarbete.
Haha, och efter mormors goda middag åt vi upp resten av B&J's Half Baked som jag köpte till dem för två veckor sen. Har aldrig skådat sådana 86-åriga glassentusiaster förut!


Nu har jag suttit och redigerat mina matbilder iaf! Delade upp min lektionstid lite, haha. Kan visa bilden jag tycker mest om.

Man ska inte underskatta gamla rödlökars förmåga att posera.

Innan jag beger mig från datorn tänker jag säga att Backstreet Boys "Straight Through My Heart" är så jävla bra. Datorgjort pop kan inte bli bättre än såhär. Undra vem som skrivit den!
xx