25 maj - snigel

Aaaahhahhahh, min hjärna var så inställd på att provet idag var mitt sista skolarbete och totalstrejkade därför när jag fick ännu en uppgift som ska mailas in ikväll. Men med hjälp av Michan lyckades jag ändå fotografera lite. Bilderna som jag laddar upp nu är inte den slutgiltiga uppgiften utan här på bloggen blir det bara bilderna för att jag tyckte snigeln var söt.



24 maj - chill i soffan


naawgullinuttigulldnlkjngnjgj

19 maj - smulpaj

Igår firade vi att det var precis ett år sen sen vi hämtade hem vår älskade kisse. Så jag bakade en smulpaj! Hittade på ett eget recept, dagen till ära.







Gjorde pajen med krusbär, blåbär och hallon (krusbären och blåbären plockade jag förra året och hallonen kommer från mormor och morfar). Krusbären var tyvärr lite för sura så jag tror jag skippar dem nästa gång! Men annars blev pajen galet god! Receptet finns ovan om någon är intresserad, själv brukar jag inte följa några instruktioner utan jag slänger mest ihop allting och det fungerar alltid för mig! Fortare går det också!
Nu ska jag ner och laga lunch, morfar är nämligen på besök.
Pusshej!

17 maj - hästar

Åkte med morfar till Tärnsjö idag! Spanade in några hästar på vägen, så jag knallade dit och gosade lite med dem. Självklart blev det lite bilder också! gulllgullgull








När jag kom hem lagade jag fantastisk thaimat och nu ska jag trixa lite med mitt rum. Har fått städmani så för en gångs skull är det så rent och prydligt i mitt rum att jag knappt vill vara i det för att jag är rädd att stöka till. Så nu måste jag städa, för jag har ställt lite grejer på skrivbordet som inte får vara där!
Pusshej.

06 maj - Sanda

Här kommer lite bilder från sista april-helgen! Jag tillbringade den på landet tillsammans med föräldrarna och morfar (och katten, såklart).







06 maj - skoluppgift

Är hemma från skolan idag också, känner mig inget vidare. Men jag fotograferade iaf och knopade ihop en fotouppgift: "omöjlig bild". Så den kan jag ju visa!



Snodde faktiskt min bror idé men jag är inte vidare nöjd över resultatet. Skärpan på "såret" och skruven är lite overklig. Och blodet fick konstig färg. Men det får vara bra ändå! Tanken var god (hehe). Men stackars ägget hade det inte lätt.



Herregud, klockan är bara 20 i elva. Den här dagen kommer bli oerhört tråkig, känner jag.
Pusshej.